Hier vind je een overzicht van de actuele vacatures, stage- en afstudeerplaatsen binnen SPA WNP ingenieurs.

Vacatures

Wilt u weten hoe het is om bij SPA WNP te werken? Kijk dan hier!

 

Adviseur Ruimte
Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste adviseur Ruimte voor ten minste 32 uur in de week. Je loopt al een aantal jaar mee in het ruimtelijk domein en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Als standplaats kun je kiezen uit Ede of Middelburg.
Medior adviseur Milieuvergunningen
Wij zoeken voor tenminste 32 uur per week een enthousiaste Medior adviseur milieuvergunningen, waarbij je als standplaats keuze hebt uit Ede of Middelburg.
Medior adviseur geluid, stikstofdepositie en luchtkwaliteit
Vind je het leuk om onze adviseurs te ondersteunen bij het opstellen van akoestische luchtkwaliteits- en/of stikstofdepostie onderzoeken voor uiteenlopende opdrachtgevers? Als medior adviseur krijg je bij ons alle ruimte om onderzoeken, samen met de adviseur, uit te voeren en onze opdrachtgevers te helpen met de uitvoering van hun plannen.
Medior adviseur ruimte in Ede of Middelburg
Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste medior adviseur ruimte voor ten minste 32 uur in de week. Als standplaats kun je kiezen uit Ede of Middelburg.
Adviseur stikstofdepositie en luchtkwaliteit in Ede/Middelburg
Wij zoeken een enthousiaste ervaren adviseur stikstofdepositie en luchtkwaliteit. Heb je ervaring met of kun je je vinden in de onderstaande punten dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.
Adviseur Industrielawaai in Ede of Middelburg
Wij zoeken een enthousiaste en ervaren adviseur Industrielawaai. Heb je ervaring met of kun je je vinden in de onderstaande punten dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.
Junior adviseur bouwakoestiek en industrielawaai
Wij zoeken, vanwege een groeiend aantal opdrachten, een enthousiaste Junior adviseur op het gebied van bouwakoestiek en industrielawaai. De functie is voor tenminste 32 uur in de week met als standplaats onze vestiging in Ede.
Adviseur bouwakoestiek in Ede of Middelburg
Heeft akoestiek voor jou geen geheimen en heb je hierin ervaring met o.a. advisering, beoordeling van werkplekken en het uitvoeren van metingen? Dan willen we graag kennismaken.
Adviseur milieu voor de industrie
Help jij klanten graag verder met vraagstukken over bijvoorbeeld Wabo, Waterwet, Activiteitenbesluit en Natuurbeschermingswet? En werk je graag aan een oplossing waarin verschillende partijen zich kunnen vinden? Solliciteer dan snel als adviseur milieu voor de industrie.

Stage/afstuderen

Stage- en afstudeerplaatsen in Ede en Middelburg
Op zoek naar een leuke stage of afstudeerplaats op het gebied van bouw, milieu of ruimte? Misschien kun je aan de slag bij één van onze afdelingen!

 

Dit maakt werken bij SPA WNP ingenieurs zo aantrekkelijk:

Uitdagende opdrachten

Je bent vanaf dag één betrokken bij boeiende vraagstukken waarbij je samen optrekt met grote klanten en gevarieerde opdrachtgevers.

 

Hecht teamwerk

We vormen een succesvol team waarin we elkaar ondersteunen en versterken,omdat we steeds weer van elkaar kunnen leren.

 

Prettige schaalgrootte

Je maakt hier deel uit van een middelgroot bureau, waar je iedereen kent en alle afdelingen nauw met elkaar samenwerken.

 

Weinig hiërarchie

Wij zijn een open en transparante organisatie waar je in een informele sfeer met elkaar optrekt en kunt meepraten over de koers.

 

Persoonlijke groei

Je krijgt hier alle ruimte om je in je vak en als mens te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Maatschappelijk verantwoord

Met ons werk dragen we bij aan een beter milieu en helpen we de woon-, werk- en leefkwaliteit in ons land te verbeteren.

 

Trots op wat we doen

We staan voor kwaliteit en gaan voor minstens een 9+ als waardering van onze klanten.

 

Mooie cijfers medewerkerstevredenheid

Meten is weten. Kijk maar op resultaten medewerkerstevredenheid

 

En natuurlijk prima arbeidsvoorwaarden

Zoals een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling en volop ruimte en studiemogelijkheden om door te groeien.

En leuke personeelsactiviteiten.